نماینده فروش شیر برقی ترک TORK


این نوع شیر یک وسیله‌ی الکترومکانیکی است که در آن جریان الکتریکی با گذر از یک سیم

لوله (Solenoid)، میدان مغناطیسی تولید می‌کند. این میدان مغناطیسی عبور جریان سیال در

شیر را تنظیم می کند. درواقع میدان مغناطیسی باز و بسته شدن شیر را به همراه خواهد

داشت.

انواع شیرهای برقی را می‌توان با توجه به منبع الکتریکی مورد استفاده، سازوکار تنظیم جریان

سیال و نوع سیال عبوری (مایع یا گاز) دسته‌بندی کرد.

شیر برقی پرکاربردترین قسمت کنترلی در کنترل جریان سیالات است. وظیفه‌ی اصلی این شیرها قطع و وصل کردن جریان، مقداردهی به جریان سیال عبوری، توزیع یا مخلوط کردن سیالات است. همان‌طور که پیداست این شیرها کاربرد فراوانی دارند. در از کاربردهای این شیر می‌توان به سیستم‌های گرمایشی، استخرها، دستگاه‌های اتوماسیون صنعتی، ماشین لباس‌شویی، تجهیزات دندانپزشکی، سیستم های شست‌وشوی خودرو و سیستم های آبیاری زمین‌های کشاورزی اشاره کرد.



شیر برقی علاوه بر اینکه قابلیت اطمینان بالا و طول عمر زیادی دارد، طراحی مناسبی داشته و با توان کنترلی کم، قادر به قطع و وصل کردن سریع و امن جریان است.



از شیر برقی معمولا در دستگاه ها استفاده می شود که plc آن را کنترل می کند اما مثال های ساده تری هم هست که بشود از شیر برقی استفاده کرد. نمونه ساده آن، استفاده از آن برای آبیاری باغ و باغچه هست اگر بخواهیم آن را اتوماتیک آبیاری بکنیم می توانیم با استفاده از تایمر و شیر برقی این کار را انجام دهیم. نمونه دیگر استفاده از شیر برقی برای بشکه هست که می توانیم با فلوتر این فرمان را به شیر بدهیم تا هر موقع بشکه یا مخزن پر شد عمل قطع را برایمان انجام دهد.